Direct către conținut

Consultă programul complet al primului eveniment internațional pentru fani din data de 25 septembrie

Consultă programul complet al primului eveniment internațional pentru fani din data de 25 septembrie

Astăzi am publicat programul complet al proiectului inaugural „Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani”, care va avea loc pe 25 septembrie. 

Comediana Lilly Singh va prezenta prima oră, care va include un clip exclusiv din noul film Red Notice, imagini în premieră din cele mai recente sezoane din Bridgerton și Ozark și o surpriză specială marca Stranger Things.

Că tot veni vorba despre Lumea Răsturnată, Finn Wolfhard și Caleb McLaughlin din Stranger Things vor fi prezentatorii celei de-a doua ore, dezvăluind fanilor imagini în premieră din Sandman, Vikingii: Valhalla și Cobra Kai (sezonul 4), dar și un teaser din Operațiunea de recuperare 2 și un clip exclusiv cu prima scenă a serialului Cowboy Bebop. Nu lipsesc nici invitații din filmele de acțiune și starurile Netflix de prestigiu, precum Charlize Theron, Regina King, Zazie Beetz și mulți alții, alături de Bozoma Saint John, directoare de marketing la Netflix. 

Cea de-a treia oră, care este și cea finală, îi oferă locul de onoare Nicolei Coughlan din Bridgerton. Printre noutățile pregătite se numără primul teaser și data premierei celui de-al doilea sezon din Emily în Paris, un salut special din partea noii regine din The Crown, un clip exclusiv din noul film Nu priviți în sus, secvențe din culisele serialului Umbrella Academy comentate de actori, trailerul filmului Armata hoților (prologul filmului Armata celor morți) și vești proaspete din universul The Witcher.

Mai mult de 145 dintre cele mai mari celebrități și cei mai cunoscuți creatori din întreaga lume, reprezentând peste 100 de filme, seriale și programe speciale, ni se vor alătura pe scena virtuală pe parcursul unei zile pline de exclusivități și imagini în premieră.

Inspirat de primul sunet pe care îl auzi atunci când vizionezi un serial sau film pe Netflix, TUDUM este primul eveniment internațional pentru fani. Obiectivul nostru e unul foarte simplu: să distrăm și să omagiem fanii Netflix din toată lumea.

Cum poți viziona

Evenimentul virtual începe la ora 9.00 PST / 12.00 EST / 16.00 GMT / 18.00 Ora României / 01.00 JST/KST. Acesta va fi transmis pe toate canalele de Youtube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter, Twitch și Facebook.

Vor avea loc show-uri speciale înaintea evenimentului, care vor aduce în prim-plan seriale și filme coreene și indiene, precum și conținut anime palpitant. Acestea vor începe la ora 12.00 GMT / 14.00 Ora României / 21.00 JST și KST, pe anumite canale.

La ce să te aștepți

Peste 145 de vedete și 100 de filme și seriale își vor face apariția la acest eveniment care va dura trei ore, inclusiv câteva dintre cele mai așteptate sezoane din seriale precum Stranger Things, Bridgerton și The Witcher, Fabrica de bani și Cobra Kai, dar și blockbustere de tipul Red Notice, Nu priviți în sus, Operațiunea de recuperare 2, Așa se întoarce roata, Vechea Gardă și multe altele. (Poți consulta mai jos programul complet.)

Accesează TUDUM.com pentru ultimele noutăți și informații.