Direct către conținut

Cum să vizionezi Geeked Week 2022 și anunțarea programului evenimentului

Cum să vizionezi Geeked Week 2022 și anunțarea programului evenimentului

Ești gata de Geeked Week?!

Netflix Geeked, evenimentul Netflix care găzduiește divertisment din toate genurile, se pregătește pentru a doua ediție Geeked Week de anul acesta și festivitățile vor fi mai generoase ca niciodată.  Geeked Week 2022 este un eveniment virtual pentru fani cu durata de cinci zile, centrat pe serialele, filmele și jocurile Netflix. Va avea loc între 6 și 10 iunie și va fi difuzat pe toate platformele tale preferate. Ți-am pregătit noutăți exclusive din belșug, trailere noi, apariții ale vedetelor și multe altele. Iată ce trebuie să știi pentru a nu rata nimic:  

Cum să vizionezi

Geeked Week va fi difuzat pe toate platformele mari, inclusiv pe canalele noastre de YouTube, Twitter, TikTok, Twitch și Facebook.

Când să vizionezi

Geeked Week va avea loc începând de luni, 6 iunie, până vineri, 10 iunie, după cum urmează: Luni, 6 iunie, la ora 9:00 PT/12:00 ET/17:00 GMT

Marți, 6 iunie, la ora 9:00 PT/12:00 ET/17:00 GMT

Miercuri, 8 iunie, la ora 16:00 PT/19:00 ET/8:00 JST

Joi, 9 iunie, la ora 9:00 PT/12:00 ET/17:00 GMT

Vineri, 10 iunie, la ora 10:00 PT/13:00 ET/18:00 GMT

La ce să te aștepți

Fiecare zi promite să aducă noutăți despre serialele, filmele și jocurile Netflix, printre care teasere exclusive și trailere în premieră, avanpremiere, imagini nedifuzate până acum, interviuri cu actorii, citiri de scenariu și multe alte detalii despre peste 60 de proiecte Netflix. Iar serialului Stranger Things îi este dedicată o zi întreagă!

Fiecare zi a Geeked Week are o temă specială: 

Luni, 6 iunie (ziua 1) – seriale; Marți, 7 iunie (ziua 2) – filme; Miercuri, 8 iunie (ziua 3) – animație; Joi, 9 iunie (ziua 4) – Stranger Things și Vineri, 10 iunie  (ziua 5) – jocuri.

Pentru un program detaliat al serialelor, filmelor și jocurilor prezentate în fiecare zi la Geeked Week, vezi posterul nostru afișat mai sus și urmărește trailerul exploziv de mai jos. 

La ce să te aștepți

Nu dorim să stricăm surpriza, dar poți să te aștepți la câteva vizite din partea actorilor și creatorilor filmelor și serialelor menționate mai sus. Așa cum am mai anunțat, vom avea și un grup de gazde încântătoare, care te vor ajuta cu valul de noutăți. Printre acestea se numără Jacob Bertrand, Megan Cruz alias jstoobs, Jaeden Martell, Reece Feldman alias guywithamoviecamera, Juju Green alias Straw_Hat_Goofy, Ella Purnell, Tiffany Smith, Felicia Day, B Dave Walters, Geoff Keighley și Mari Takahashi.

Cum să difuzezi simultan

Fluxul Geeked Week va putea fi difuzat simultan pe Twitch, dându-le posibilitatea fanilor loiali și altor tocilari să participe la acțiune.

Cum să afli ultimele noutăți și să vizionezi imagini în premieră

Dacă ratezi ceva, vei putea recupera mai târziu. Vom face o compilație a celor mai spectaculoase noutăți și imagini în premieră difuzate la Geeked Week chiar aici, pe Netflix Newsroom, iar tu vei putea viziona întregul program din fiecare zi a evenimentului. Tudum.com, pagina parteneră oficială a Netflix, va distribui și conținut bonus din fiecare zi de program. 

Pregătește-te pentru cosplay și salvează pagina aceasta pentru ultimele noutăți despre Geeked Week.